Dabar op onze camping zomer 2019

Wat is DABAR?

Dabar is op de Molenwurf een groep jongeren en een campingpastor die het camping- en evangelisatiewerk organiseren voor deze camping.
Dabar is meer, het betekent Woord en daad. Dat is ook wat we doen. We zijn met Woord en daad aanwezig in sport, spel, we vertellen, knutselen en zingen. Dit doen we vanuit wie we zijn. We geloven en laten ons leiden door wat Jezus heeft gezegd “Ik ben het Licht van de wereld; Wie Mij volgt zal beslist niet in de duisternis wandelen …”.
We zien u graag in de weken van DABAR in de diverse activiteiten voor jong en oud en alles wat hier tussenin zit.

Team van 27 juli t/m 3 augustus

Dabar-team 27 juli – 3 augustus: vlnr: Eva, Amber, Ferran, Louise en Karin

Louise

Hoi! Ik ben Louise, 22 jaar en kom uit Huizen. Ik woon en studeer in Utrecht en ben afgelopen september begonnen aan een tweejarige master in onderwijswetenschappen. Hiervoor heb ik de academische pabo afgerond. Verder speel ik gitaar en ukelele, en houd ik van tekenen, schilderen en sporten. Ik heb al vaker dabar gedaan, maar dit jaar doe ik voor het eerst dabar in Wognum. Ik heb er veel zin in!

Karin

Hallo! Mijn naam is Karin en ik ben 22 jaar. Ik woon op kamers in Nijmegen waar ik net mijn derde jaar Medische Hulpverlening afgerond heb. Oorspronkelijk kom ik uit Wezep, een dorpje dichtbij Zwolle. Met het dabarwerk ben ik al een paar jaar bekend, maar de camping in Wognum is nieuw voor mij. Tot snel!

Ferran

Hallo!, ik ben Ferran en ik ben 19 jaar. Ik woon in Nieuwleusen en studeer International Business op het Windesheim in Zwolle. Ik heb net mijn 1e jaar afgerond. Dit wordt de eerste keer dabar voor mij en ik heb er heel veel zin in!

Eva

Hee! Ik ben Eva en ik ben 16 jaar. Ik woon in Rouveen en ga naar school in Zwolle. Ik hoop volgend jaar examen te doen. Verder hou ik van piano spelen, lezen en sporten. Jullie kennen mij misschien wel van vorige jaren als dochter van de campingpastor, maar dit jaar zit ik voor het eerst ook in het team. Het is dus mijn eerste keer dabar en ik heb er heel erg veel zin in!!

Amber

Hee! Ik ben Amber, 17 jaar oud en woon in Rouveen. Ik ga in Zwolle naar school en ga straks naar het examenjaar. Ik speel piano, houd van turnen (en andere sporten natuurlijk ook 🙂 ) en vind het erg leuk om op kinderen te passen. Dit wordt mijn eerste keer dat ik in het team zit, maar ben de afgelopen twee jaren met Eva mee geweest om alvast wat ervaring op te doen 😉 Ik heb er erg veel zin in!

Team 2 van 3 t/m 17 augustus

Berthine

Haai, ik ben Berthine
21 jaar jong en ik kom uit het prachtige kampen. Ik ben werkzaam als sociaal juridische dienstverlener. Dit word mijn derde jaar Dabar en ik heb er heel veel zin in!

Robert

HeyHoi,
Ik ben Robert en ik ben 21 jaar. Ik woon op kamers in Ede. Daar heb ik de pabo mogen doen afgelopen jaar. Ik ben daar nu mee gestopt, want ik wil nu met een andere studie beginnen. Ik heb er voor gekomen om dabar te doen door een aantal vrienden. Zij kwamen vorig jaar met zulke leuke verhalen terug , dat  ik dacht : Dat wil ik ook!

Ingeborg

Hoi,
Ik ben Ingeborg , ben nu 18 jaar en kom uit putten . dit jaar ga ik voor de tweede keer dabar doen op de molenwurf aangezien het vorig jaar erg leuk was! Mijn hobbys zijn bugel spelen , bakken en koken. Daarom ga ik ook volgend jaar beginnen met een bakkers opleiding. Ik heb er erg veel zin in om jullie weer te zien, tot dan !

Martine

Mijn naam is Martine van Slooten , ik woon op urk en ik ben 20 jaar. Ik werk in de horeca, in een kwalitaria. Al 2 jaar fulltime en doe dit met veel plezier. Ik heb geen persoonlijke ervaring met dabar, maar ben via mijn zus in aanraking gekomen hiermee. Het lijkt mij een zinvolle en leuke tijd maar ook leerzaam . door de gasten een mooie vakantie te bezorgen hoop ik zelf hierdoor als persoon te groeien en nieuwe ervaringen op te doen.

Robbert

Hallo mijn naam is Robbert Stam, 23 jaar oud en kom uit opperdoes . misschien ken je me al van voorgaande jaren? Dat zou heel goed kunnen ! deze zomer draai ik namelijk alweer voor de derde keer mee in het dabarteam. De voorgaande jaren is mij vooral bijgebleven dat het voor zowel jou/u als voor ons als team een bijzondere en indrukwekkende periode is. Gezelligheid maar ook goede gesprekken en natuurlijk humor zijn nodig om een goede tijd met elkaar te hebben als team en u als campinggast. Ik hoop jullie snel weer te zien en dat we er samen 2 bijzondere en gezellige weken krijgen. Tot snel!

Heini

Hola!
Als ik een beetje indruk heb achtergelaten vorig jaar kennen jullie mij vast nog wel. Ik ben Heini van Slooten ( zus van Martine) 22 jaar . Ook wonende op urk , dit jaar ga ik trouwen en ga dan samen met mijn man wonen in Grootebroek . Ik werk als Zelfstandig kok in een verzorgingshuis te Urk . vorig jaar voor het eerst dabar mogen doen. Alles in deze periode vond ik mooi. Het was ontzettend uitdagend. De camping gasten en natuurlijk het team . wij hadden deze 2 weken een spaanse golf over de camping het was soms wel 34 graden waardoor er spontane activiteiten ontstonden. Deze spontaniteit willen we dit jaar als team vasthouden ! Het mooiste van deze hele periode vind ik:
Allemaal verschillende mensen, culturen, gedachtes, gewoontes, leeftijden, behoeftes en geloven. 1 doel …. Een zomervakantie op de molenwurf om nooit te vergeten! Adios Amigos .

Foto’s van Dabar op de Molenwurf seizoen 2018

DABAR_periode_1

DABAR_periode_2

Dimensions_2018

Dabar_team_2

 

Heb je bezwaar dat je foto wordt gedeeld stuur een berichtje via www.albertstam.nl/contact en vermeld om welke foto het gaat