Foto’s van Dabar op de Molenwurf seizoen 2018

DABAR_periode_1

DABAR_periode_2

Dimensions_2018

Dabar_team_2

 

Heb je bezwaar dat je foto wordt gedeeld stuur een berichtje via www.albertstam.nl/contact en vermeld om welke foto het gaat

Wat is DABAR?

Dabar is op de Molenwurf een groep jongeren en een campingpastor die het camping- en evangelisatiewerk organiseren voor deze camping.
Dabar is meer, het betekent Woord en daad. Dat is ook wat we doen. We zijn met Woord en daad aanwezig in sport, spel, we vertellen, knutselen en zingen. Dit doen we vanuit wie we zijn. We geloven en laten ons leiden door wat Jezus heeft gezegd “Ik ben het Licht van de wereld; Wie Mij volgt zal beslist niet in de duisternis wandelen …”.
We zien u graag in de weken van DABAR in de diverse activiteiten voor jong en oud en alles wat hier tussenin zit.

Pastoorfamilie Stoffer

Dabar-team 4 – 18 augustus

Anton Visser

Mijn naam is Anton Visser. Ik ben 32 jaar en woon in Enkhuizen, een mooi stadje in het oosten van West-Friesland.
Ik heb een opleiding gevolgd om leraar te worden, maar heb momenteel geen baan in het onderwijs.
Nu werk ik in de tulpenbollen en dat werk is vooral met de handen bezig zijn.

Deze zomer kom ik voor Dabar op de camping als pastor. Eigenlijk ben ik een hulp-pastor voor Martin.
Het is mijn eerste keer dat ik meewerk aan Dabar-campingwerk en ik ben ook tamelijk onbekend met de Molenwurf. Toch zal ik volledig meedraaien en kunt u altijd bij mij terecht voor een praatje of als u ergens mee zit.
Ik hoop op mooie ontmoetingen en goede gesprekken.

Hugo

Heee, ik ben Hugo, 20 jaar. Ik studeer social work in Ede. Mijn passies zijn muziek maken, sporten en te chillen met mijn vrienden. God heeft een belangrijke plek in mijn leven en ik vind het tof om Dabar te gaan doen op deze camping. Ik zie jullie snel:)

Henk Jan

Hoi, ik ben Henk Jan, 21 jaar, ik studeer ruimtelijke planning in Wageningen en mijn hobby zijn m’n vier kippen. Ik houd veel van gezelligheid, sociale contacten en buiten zijn. Iets dat altijd wel te vinden is op de camping! Daarom lijkt het me ook leuk om twee weken Dabar te doen in Wognum. Ik hoop dat het hele mooie en gezellige weken gaan worden!

Marinus

Hoi, ik ben Marinus, 22 jaar oud, rechtenstudent in het prachtige Leiden en muzikant in hart en bloedvaten. Ik heb een passie voor Gods Koninkrijk, voor wat ik geloof en voor contact maken met mensen. Dabar wordt een toffe combinatie van deze dingen! Ik ben te herkennen aan mijn vrij harde stem mocht je me ooit kwijt zijn. Tot snel!

Joanne

Hallo, ik ben Joanne, 18 jaar en ik woon in Rouveen. Dit jaar hoop ik voor het derde jaar Dabar te gaan doen op deze camping!  Het lijkt me heel leuk om de mensen van vorig jaar allemaal weer te zien en ook weer nieuwe mensen te leren kennen! Ik hoop op twee heel gezellige en mooie weken!

Helma

Ik ben Helma, woon in Zwolle en ben 20 jaar. Dit is mijn eerste keer dabar maar heb er erg veel zin in! Ik hoop op een gezellige tijd om van te genieten:)

klaasje

Heehoi! Ik ben Klaasje, 22 jaar oud en ik woon in Kampen. In het dagelijks leven ben ik juf. Dit is voor mij een grote hobby. Ik hou van creatieve dingen, muziek en wandelen. Ik geniet enorm van het contact met kinderen en heb dan ook erg veel zin om Dabar te doen op de Molenwurf. We gaan er een mooie tijd van maken!

Programma week 33

de familie Verschoor

Team Dabar 21 juli tm 4 aug stelt zich voor

Berthine

Ik ben Berthine, 20 jaar oud en ik om uit Kampen. Vorig jaar was ik ook een deel van het team op de Molenwurf en dit jaar kom ik het team voor een paar dagen ondersteunen.
Ik heb er zin in om weer samen te lachen, zingen, dansen, knutselen en sportief te doen!

Heini

Hallo ik ben Heini van Slooten, 21 jaar.
Fulltime werk ik als chefkok en daarnaast ben ik interieurverzorgster bij 5 adressen. Ook ben ik erg druk met ons huisje.
Mijn werk is mijn hobby en daarnaast hou ik ontzettend veel van hardlopen en kinderen. Dit word mijn eerste keer dabar. Vind het ook erg spannend want ik weet totaal niet wat ik kan verwachten maar heb er wel enorm veel zin in ! we worden vast een super team !

Robbert

Hallo mijn naam is Robbert stam, 22 jaar oud en kom uit Opperdoes.
Op het moment doe ik een opleiding richting jeugdzorg en loop stage op een buitenschoolse opvang met de leeftijden variërend van 4-12.  Deze zomer draai ik voor het tweede jaar mee in het Dabar team. Wat mij leuk lijkt is om contacten van vorig jaar weer te spreken en om de nieuwe gasten te leren kennen. Niet alleen plezier en gezelligheid maar ook goede gesprekken en natuurlijk humor zijn nodig om een goede tijd met elkaar te hebben als team en campinggasten. Ik hoop op 2 bijzondere en gezellige weken tot snel! Groetjes Robbert

Jesper

Mijn naam is Jesper en ik ben 22 jaar oud en ik kom uit het prachtige ‘s-Gravenzande.
Heb al meerdere keren Dabar gedaan en heb er elk jaar weer zoveel zin in! Ik vind het leuk om te sporten en muziek te maken. Laten we er een mooie tijd van maken!

Ingeborg

Hoi, ik ben Ingeborg, 18 jaar en woon in Putten en ga volgend jaar in Groningen studeren. Dit jaar ga ik voor de eerste keer Dabar doen en ik heb er erg veel zin in! Mijn hobby’s zijn muziek maken, spelletjes spelen, en koken/bakken.

Yvonne

Yvonne, 24 jaar, Bodegraven. Een bekend gezicht van vorige jaren. In het dagelijks leven ben ik roostermaker en wiskundedocent op een middelbare school. Ik houd enorm van wiskunde, maar daarnaast ook van bordspellen, creabea, bakken en mime. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten. Naast de activiteiten ben altijd in voor een gesprek.

Rianne

Ik ben Rianne, ik ben 20 jaar oud en woon in Berkel en Rodenrijs. Vorig jaar ben ik ook op de Molenwurf geweest. Ik begin na de zomer als kleuterjuf in Spijkenisse. Ik houd van lezen, kleuren, zwemmen en spelletjes spelen. Ik heb er veel zin in om weer op de camping te zijn!