Afspraken en regels

Download hier het Camping Reglement 

Auto’s

Onze camping is een auto-vrije camping.
Dit is om de rust en veiligheid te garanderen.
In sommige gevallen kunnen er uitzonderingen gemaakt worden maar dit is alleen na overleg en uitdrukkelijke toestemming van de beheerder.
Moet U toch het terrein op rijden, houd dan rekening met de voetgangers en de spelende kinderen!
Rij stapvoets! (dat is nooit meer dan 5 KM per uur).
Parkeren kan op het grote parkeerterrein, de plekken voor de kantine zijn in principe voor bezoekers en leveranciers.

Op last van de brandweer! Houd de rijbanen op de parkeerplaats vrij. Wegslepen is altijd op eigen kosten en de boetes kunnen snel oplopen.

Het is niet toegestaan om met de auto het terrein op te rijden behoudens het op de camping brengen en weer ophalen van een caravan voor passanten. Voor de gasten met een vaste jaarplaats wordt twee keer per jaar toestemming verleend om de camping op te rijden, namelijk aan het begin en aan het einde van het seizoen. Dit voor het brengen/ophalen van spullen. Deze regels zijn al langer bekend, en zijn ongewijzigd.

Soms echter zijn er heel dringende gevallen die het noodzakelijk kunnen maken om toch het terrein op te mogen rijden. In die gevallen kan een uitzondering gemaakt worden. Men dient dan contact op te nemen met onze beheerder Marcel Poelstra. Hij zal dan, indien nodig de slagboom voor u openen. Marcel is te bereiken op +31652698993

Afval

Op het parkeerterrein staat een perscontainer. Huishoudelijk afval in de daarvoor bestemde afvalzakken kunt u hierin, dagelijks deponeren. Asbest mogen wij niet verwerken dus vragen u dit ook niet meer bij ons aan te bieden. Papier kunt u op vrijdags op de EVEN-weken netjes gebundeld aan de weg zetten. Dit wordt dan rond 18:00 uur opgehaald door een vereniging.

Honden

Honden zijn welkom op onze camping mits ze aangelijnd zijn. Als de hond zijn behoefte op het campingterrein doet, bent u verplicht dit zelf op te ruimen. Dit geldt ook voor de fiets/wandelpaden rond de camping.

De speeltuin is verboden gebied voor honden.

Water

Voor elk badje (groot en klein) dat wordt gevuld, brengen wij 50 euro in rekening.