Tent-OK

Nieuw in 2020!
De organisatie Tent-Ok verhuurt Hoteltenten op camping Molenwurf. Deze tenten zijn te reserveren via de onderstaande link

Op de camping meld je melden bij de receptie en zal je gewezen worden waar de gereserveerde tent staat. In de tenten zijn huisdieren helaas niet toegestaan en ook roken is in de tenten verboden.

Dus geen eigen kampeermiddel?
Huur dan een hoteltent (2 personen) via de bovenvermelde link. De hoteltent is per dag te huren. Verder kan gebruik worden gemaakt van de faciliteiten die de camping biedt.

De hoteltenten zijn ingericht als ruime hotelkamers. De vloeroppervlakte van de tent is 3,50 m x 4 m. Met overal voldoende stahoogte. De totale inrichting is als een hotelkamer zonder sanitair. De tent biedt overnachtingsmogelijkheden voor 2 personen. De afmeting van de bedden zijn lxbxh: 201x80x60 cm. De bedden zijn voorzien van een matras. Voor het beddengoed moet zelf gezorgd worden. Dit kan eenvoudig door een slaapzak/kussen mee te brengen.

Tent-Ok is een concept van kamperen waarbij je buiten je persoonlijke spullen niks hoeft mee te nemen. Alles staat er. De luxe en de mogelijkheden voor je reisgezelschap kies je zelf.